A Facebook oldalad
igényli a törődést!

Tudjuk, mennyire fontos számodra, tudjuk, mennyi idődbe kerül és tudjuk, hogyan vegyük le ezt a terhet a válladról. Kreatív, professzionális és átfogó szolgáltatásainkkal segítünk könnyebben eligazodni az online marketing szövevényes világában. Bízd ránk social média felületeid kezelését!

Amikor eldöntötted, hogy az online megjelenések mezejére lépsz, még biztosan úgy gondoltad, könnyű dolgod lesz, csak kiteszel egy posztot a megfelelő helyre és már dőlnek is a megrendelések, özönlenek a boltodba a vásárlók, sorban iratkoznak fel a hírleveledre.

Aztán hamar rájöttél, hogy nem adják ilyen olcsón a sikereket, elkezdtél megszámolhatatlanul sok munkaórát beleölni, hogy csiszolgasd a Facebook oldalakat, optimalizálgasd a hirdetéseidet, egyszerre több csatornán is jelen legyél.

Közben persze szép lassan egyre kevesebb időd jutott a céged ügyeinek menedzselésére vagy a kapcsolattartásra, esetleg a családodra. Talán még a következő kulcsmondatot is kiejtetted már a szádon: több időt szeretnék! Hamarosan eljött a pillanat, amikor beláttad, hogy egyedül nem megy.

Ezért olvasod most ezt. Ha megérett benned a döntés, hogy szeretnéd szakértő kezekre bízni közösségi oldalaid további sorsát, akkor biztosan felmerült a kérdés, ki az, akinél megkapják majd azt a törődést, amit Te eddig megadtál nekik.

Mert értjük, hogy létfontosságú számodra a professzionális közösségi jelenlét. Mert tudjuk, hogyan valósítsuk meg hatékonyan a céljaidat. Mert szeretjük, amit csinálunk és van elég időnk Rád!

Legyen szó Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Foursquare, LinkedIN megjelenésről, levesszük a válladról a stratégia kidolgozást, tartalmak készítését, oldalak menedzselését, hirdetések kampányok tervezését és indítását.

Ingyenes árkalkulátor

Szövegírás

Szükséged van egy cikkre vagy egy hírlevélre? Keresed a megfelelő szavakat hogyan vázold fel céged tevékenységét a weboldaladon? Közösségi felületeiden kellene pár jól megfogalmazott mondat? Ránk számíthatsz!

Rövid egyeztetés és az igények felmérése után, bármilyen terjedelemben és formában elkészítjük neked a kívánt szöveget, amit aztán szabadon felhasználhatsz online felületeiden.

Kérd ajánlatunkat még ma!

Ajánlatkérés
Mac

Ők már minket választottak:

Smart Ingatlan Gumidiszkont Napsugárzó Creative Agent

Egyedi árkalkulátor

Szabd kedvedre! Árkalkulátorunk segítségével összeválogathatod a különböző szolgáltatásainkat, így csak azokért fizetsz, amikre valóban szükséged van.

Badge

Válassz szolgáltatást

> Social media

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot és vendégünk vagy
egy kávéra a kényelmes irodánkban.


Telefon számunk: +36 30 556 4385
Email címünk: hello@socialbabysitting.hu

Cég név: Creative Agent Kft.
Adószám: 25545601-2-16
Közösségi adószám: HU25545601
Kérdésed van?