A Facebook oldalad
igényli a törődést!

Tudjuk, mennyire fontos számodra, tudjuk, mennyi idődbe kerül és tudjuk, hogyan vegyük le ezt a terhet a válladról. Kreatív, professzionális és átfogó szolgáltatásainkkal segítünk könnyebben eligazodni az online marketing szövevényes világában. Bízd ránk social média felületeid kezelését!

Amikor eldöntötted, hogy az online megjelenések mezejére lépsz, még biztosan úgy gondoltad, könnyű dolgod lesz, csak kiteszel egy posztot a megfelelő helyre és már dőlnek is a megrendelések, özönlenek a boltodba a vásárlók, sorban iratkoznak fel a hírleveledre.

Aztán hamar rájöttél, hogy nem adják ilyen olcsón a sikereket, elkezdtél megszámolhatatlanul sok munkaórát beleölni, hogy csiszolgasd a Facebook oldalakat, optimalizálgasd a hirdetéseidet, egyszerre több csatornán is jelen legyél.

Közben persze szép lassan egyre kevesebb időd jutott a céged ügyeinek menedzselésére vagy a kapcsolattartásra, esetleg a családodra. Talán még a következő kulcsmondatot is kiejtetted már a szádon: több időt szeretnék! Hamarosan eljött a pillanat, amikor beláttad, hogy egyedül nem megy.

Ezért olvasod most ezt. Ha megérett benned a döntés, hogy szeretnéd szakértő kezekre bízni közösségi oldalaid további sorsát, akkor biztosan felmerült a kérdés, ki az, akinél megkapják majd azt a törődést, amit Te eddig megadtál nekik.

Mert értjük, hogy létfontosságú számodra a professzionális közösségi jelenlét. Mert tudjuk, hogyan valósítsuk meg hatékonyan a céljaidat. Mert szeretjük, amit csinálunk és van elég időnk Rád!

Legyen szó Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Foursquare, LinkedIN megjelenésről, levesszük a válladról a stratégia kidolgozást, tartalmak készítését, oldalak menedzselését, hirdetések kampányok tervezését és indítását.

Ingyenes árkalkulátor

Képi és videós tartalmak előállítása

Egy kép többet mond minden szónál. Egy videó pedig még többet. A képek és mozgóképek segítségével látványosan mutathatod be magad, termékeidet vagy szolgáltatásaidat rajongóidnak a Facebookon és más közösségi oldalakon vagy éppen látogatóidnak a weboldaladon. A képek és videók vizuális élményt, nyomot hagynak maguk után, így reklámüzeneteidet könnyebben átadhatod. Ennek érdekében megtervezzük a grafikai elemeket, fotózunk vagy forgatunk egy reklámfilmet.

Ha szeretnél minőségi tartalmakat, kérd ajánlatunkat még ma!

Ajánlatkérés
Mac

Ők már minket választottak:

Smart Ingatlan Gumidiszkont Napsugárzó Creative Agent

Egyedi árkalkulátor

Szabd kedvedre! Árkalkulátorunk segítségével összeválogathatod a különböző szolgáltatásainkat, így csak azokért fizetsz, amikre valóban szükséged van.

Badge

Válassz szolgáltatást

> Social media

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot és vendégünk vagy
egy kávéra a kényelmes irodánkban.


Telefon számunk: +36 30 556 4385
Email címünk: hello@socialbabysitting.hu

Cég név: Creative Agent Kft.
Adószám: 25545601-2-16
Közösségi adószám: HU25545601
Kérdésed van?